dijous, 4 d’abril del 2019

JORNADA D'INTERCANVI ESCOLES VERDES


El dia 20 de març al matí, Torelló va acollir la Jornada d'intercanvi d'experiències d'Escoles Verdes d'Osona. Es tracta d'una trobada que es fa cada dos anys i que enguany es va desenvolupar entre el Museu de la Torneria, La Cooperativa i el Mercat Municipal. El regidor de Medi Ambient, Manel Romans va participar en l'acte de benvinguda als alumnes i professors, entre ells, als representants de la nostra escola: la Laia, l’Alba, l’Eloi i en Ruben, juntament amb dues mestres.
Es va presentar el projecte del pati que volem, amb una sèrie de plafons explicatius de l’estat dels patis, les enquestes que s’han realitzat amb tota la comunitat educativa, les propostes que van sorgint… també hi va ser present el Ratolí-net, i els alumnes van poder explicar el treball que es realitza amb el reciclatge a l’escola.

A partir d'aquí, alumnes i professors presents a la trobada van portar a terme diverses accions d'intercanvi d'experiències. També es van fer treballs individuals en l'estand que tenia cada escola i reflexions en grup que van culminar amb una acció de comunicació ambiental al Mercat Municipal. A la placeta del Mercat es va fer el dinar i el comiat de la trobada. 

El projecte d’Escoles Verdes vol ajudar als centres educatius a incorporar aspectes del medi ambient i la sostenibilitat en tots els àmbits del centre i fer-ne partícip a tota la comunitat educativa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada